Піреус Банк запропонував новий ще більш привабливий депозит "Відсотки наперед"
06 Липня 2009

Шановні клієнти! Піреус Банк пропонує Вам скористатися новою, дуже вигідною депозитною пропозицією "Відсотки наперед"!

Починаючи з 2 березня 2009 р. будь-який вкладник, розмістивши депозит лише на 3 місяці, може отримати від банку, що входить до потужної міжнародної банківської групи, 20,20% річних у гривнях! Причому отримати відсотки наперед, тобто відразу ж в день розміщення депозиту!

Ви може вже зараз відкрити депозит у гривнях строком на 3 місяці в будь-якому з понад 70-ти відділень Піреус Банку та скористатись п`ятьма беззаперечними перевагами:

• Отримати відсотки наперед – виплата відсотків здійснюється авансом(!) у день зарахування суми вкладу на депозитний рахунок;
  • Отримати одну з найбільших відсоткових ставок серед банків, що входять до потужних міжнародних банківських груп 20,20% річних;
  • Депозит є короткостроковим – лише за 3 місяці вкладник отримає ставку, яку інші банки з міжнародним брендом пропонують за набагато довшими строками (1 рік і більше – проведіть власний порівняльний аналіз процентних ставок по 3-місячних депозитах та переконайтеся в цьому самі);
  • В день оформлення депозиту вкладнику безкоштовно відкривається рахунок "Вільний" – рахунок, який дозволяє знімати та класти гроші щодня, отримуючи при цьому підвищені відсотки (15% річних)! Проценти за депозитом "Відсотки наперед" сплачуються на рахунок "Вільний". Якщо вкладник залишає відсотки на цьому рахунку, він зароблятимете "відсотки на відсотки" і при цьому матиме можливість зняти їх готівкою у будь-який момент. В кінці строку депозиту його сума також буде переміщена на рахунок "Вільний";
  • Відсутність обмежень за мінімальною сумою вкладу (мінімальна сума – 1 грн.), відсутність комісій!

Довідка. Піреус Банк (Piraeus Bank S.A.) є однією з провідних фінансових установ Південної та Східної Європи з активами 55 млрд. євро (станом на 01.01.2009). Заснований у 1916 році, Піреус Банк сьогодні має мережу з понад 860 відділень та представництв у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – у Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S.A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 9 банків та 21 компанія, які надають повний спектр фінансових та суміжних послуг як на внутрішніх, так і на міжнародних ринках. У Групі працюють понад 14 000 чоловік.

ВАТ "Піреус Банк МКБ" є правонабувачем ВАТ "Міжнародний комерційний банк". 13 вересня 2007 р. Piraeus Bank S.A. оголосив про завершення процесу придбання 99,6% акціонерного капіталу Міжнародного комерційного банку. На початку 2008 р. банк змінив назву на Піреус Банк МКБ. Станом на 1 січня 2009 р. Piraeus Bank S.A. володіє 99,9482% акцій Піреус Банку МКБ.

Філіальна мережа Піреус Банку в Україні охоплює 13 регіонів країни.

Станом на 01.01.2009 чисті активи банку складають 2,782 млрд. грн., депозити фізичних осіб – 310 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,352 млрд. грн., капітал банку – 468,612 млн. грн., фінансовий результат – 16,57 млн. грн.

Піреус Банк МКБ є членом Асоціації українських банків (АУБ) та учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Тел./Факс: +38(044)495-8888