Піреус Банк відкрив у Ялті відділення європейського рівня
13 Серпня 2009

Ялта. 17 липня 2009 р. – 17 липня відбулось урочисте відкриття після реконструкції відділення Піреус Банку в Ялті. На церемонії відкриття були присутні представники топ-менеджменту банку, представники органів місцевого самоврядування, бізнесмени, клієнти, преса, телебачення.

Відділення банку відкрилось у центрі міста, навпроти ялтинської мерії, за адресою: м. Ялта, вул. Карла Маркса, 9/2.

Графік роботи банку: понеділок-п’ятниця з 9:00 до 18:00 без перерви, субота та неділя – вихідні. Відділення надає широкий спектр банківських послуг фізичним та юридичним особам. Крім того, у приміщенні банку встановлений зовнішній банкомат, в якому можно зняти готівку цілодобово.

Відділення в Ялті – перше ребрендоване відділення Піреус Банку в Криму. «Це початок реалізації масштабної програми по впровадженню європейських стандартів побудови відділень, які застосовуються Групою Піреус Банку в усіх країнах своєї присутності, – повідомив на церемонії відкриття директор філійної мережі Піреус Банку в Україні Дмитро Мусієнко. – Програма передбачає відкриття нових, сучасних, зручних та стандартизованих фронт-офісів, що відповідають корпоративним стандартам Групи за ергономікою та оформленням».

За словами директора роздрібного бізнесу Піреус банку в Україні Крістоса Ктенідіса, ялтинське відділення є одним з найкращих за якістю обслуговування та показниками продаж серед відділень Піреус Банку. «Враховуючи самовіддачу та цілеспрямованість наших спувробітників, а також вагомість Ялти для регіону, ми вирішили почати ребрендінг наших відділень в Криму саме з цього міста. Незважаючи на складну ситуацію в Україні, у наступному році ми продовжимо інвестувати значні кошти в оновлення і відкриття відділень європейського рівня», – сказав пан Ктенідіс.

На відкритті відділення Руслан Мустафаєв, директор Кримської регіональної дирекції – територіальний менеджер у Криму Піреус Банку в Україні, зазначив, що більш ніж 550 клієнтів, що обслуговуються в ялтинському відділенні банку, відчують не тільки комфорт оновленного приміщення, але й нові підходи в обслуговуванні. «Співробітники відділення – висококваліфіковані менеджери, мотивовані на результат і залучення нових клієнтів. А цього можна досягнути тільки завдяки високій якості обслуговування існуючих клієнтів», – сказав Р. Мустафаєв.

Довідка. Піреус Банк є однією з провідних фінансових установ Південної та Східної Європи з активами 53,8 млрд євро станом на кінець березня 2009 р. Заснований у 1916 році, Піреус Банк сьогодні представлений у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – у Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S.A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків та 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому та середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Піреус Банк представлений в 14 регіонах країни. У Криму клієнтів обслуговують 13 відділень банку в 9 містах.

Банк є членом Асоціації українських банків, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій та грошової допомоги.

10 липня незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило наданий Піреус Банку в березні 2009 р. найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5»), що характеризує здатність банку вчасно та в повному обсязі здійснювати виплати за вкладами.

Тел./Факс: +38(044)495-8888