Піреус Банк став учасником об’єднаної мережі банкоматів «АТМоСфера»
24 Вересня 2010

Київ, 14 червня 2010 р. Піреус Банк приєднався до банкоматної мережі «АТМоСфера», що налічує понад 2750 банкоматів по всій території України.

Тепер власники платіжних карток Піреус Банку в Україні можуть знімати готівку в банкоматах інших банків-учасників мережі «АТМоСфера» за зниженими тарифами. Клієнти інших банків-учасників мережі «АТМоСфера» можуть користуватися банкоматами Піреус Банку також на пільгових умовах.

На сьогодні в об'єднаній банкоматній мережі «АТМоСфера» 2750 банкоматів 22-х банків-учасників. Дізнатись розташування банкоматів об'єднаної мережі можна на сайті www.atmosphere.net.ua.

За словами члена Правління, директора департаменту філіальної мережі Піреус Банку в Україні Дмитра Мусієнко, приєднання банку до банкоматної мережі – черговий крок на шляху покращення якості обслуговування. «Для клієнтів нашого банку це чудова можливість обслуговуватися в дружній мережі за мінімальними тарифами. Ми хочемо, щоб для клієнтів було якомога більше «своїх» точок банківського обслуговування», – сказав Д. Мусієнко.

Довідка. Піреус Банк є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 55 млрд 220 млн євро і власним капіталом 3 млрд 580 млн євро (станом на 31.03.2010). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам.

Банк є членом Асоціації українських банків, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», що характеризує здатність банку вчасно і в повному обсязі виплачувати вклади.

Об’єднана мережа банкоматів «АТМоСфера» створена у 2005 р., об’єднує банкомати 22-х українських банків. Згідно з правилами мережі, власники карток банків-учасників мають можливість знімати кошти у дружніх банкоматах «АТМоСфери» за пільговими тарифами. Банкомати мережі встановлені в усіх областях України у більш ніж в 150 містах.

Український процесинговий центр (УПЦ), ініціатор створення «АТМоСфери», захищає інтереси банків-учасників мережі та бере на себе відповідальність за просування бренду «АТМоСфера» серед банків та їх клієнтів.

УПЦ – незалежний процесінговий центр, заснований у 1997 р. Сьогодні УПЦ обслуговує понад 8,9 млн платіжних карток, 39,4 тис. POS-терміналів та близько 7,5 тис. банкоматів. Процесінговий центр має статус MSP та Visa Net Processor у міжнародних платіжних системах MasterCard та Visa. УПЦ обслуговує 58 банків в Україні та 3 банки у Східній Європі.

тел./факс: +38(044)495-8888