Піреус Банк в Україні оголошує про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів
06 Червня 2011

Київ                                                                                                                                                          13/05/2011

Повідомлення АТ «Піреус Банк МКБ» (надалі – Банк, адреса місцезнаходження м. Київ, Контрактова площа, 4)
про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів

Повідомляємо, що 17 червня 2011 року об 11.00 у приміщенні АТ «Піреус Банк МКБ» за адресою: м. Київ, вул. Ільїнська 8, під’їзд 7, 4-й поверх, кімната для засідань # 1, відбудуться позачергові Загальні збори акціонерів з наступним порядком денним:
1. Затвердження складу лічильної комісії.
2. Затвердження регламенту позачергових Загальних зборів акціонерів.
3. Затвердження результатів закритого (приватного) розміщення акцій.
4. Затвердження змін до статуту.
5. Зміна складу Ревізійної комісії Банку.
(Зверніть увагу! Порядок денний доповнено пунктом 5 відповідно до пропозиції акціонера Piraeus Bank S.A.)

Перелік акціонерів, які мають право участі у позачергових Загальних зборах акціонерів буде складено станом на 24 годину 13.06.2011 року.

З матеріалами з питань порядку денного можна ознайомитися за місцезнаходженням Банку: м. Київ, вул. Ільїнська 8, під’їзд 7, 4-й поверх. Телефон для довідок: (044) 495-88-88.
Учасники зборів повинні мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт) та при необхідності доручення на представництво. Реєстрація акціонерів для участі у зборах буде відбуватись 17.06.2011 з 10.15 до 10.45 за адресою: м. Київ, вул. Ільїнська 8, під’їзд 7, 4-й поверх, кімната для засідань # 1.

Наглядова рада АТ «Піреус Банк МКБ»