Піреус Банк пропонує спеціальні умови кредитування для купівлі будинку у «Вишневому Містечку» зі ставкою 14,5-15% річних
21 Червня 2011

Піреус Банк в Україні спільно з клубним житловим масивом Вишневе Містечко™ оголосив про реалізацію спільної програми продажу нерухомості в кредит на спеціальних умовах. Будинок або таунхаус у Вишневому Містечку™ (с. Вишеньки, Київська обл.) можна придбати в кредит на строк до 20 років із початковим внеском 30% від вартості нерухомості.

Спеціальна процентна ставка в перший рік кредитування становить 14,5-15% річних у гривні в залежності від розміру початкового внеску. Починаючи з другого року кредитування банк пропонує клієнтам плаваючу ставку, розмір якої залежить від розміру ставки 6-місячного депозиту у Піреус Банку в Україні. «Оскільки ставки по депозитах на українському банківському ринку поступово знижуються, клієнти можуть розраховувати на поступове зниження ставки за своїм кредитом», - розповів член правління, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні Дмитро Мусієнко.

За словами пана Мусієнка, іпотечне кредитування є пріоритетним напрямом для Піреус Банку сьогодні. «Ми охоче співпрацюємо із забудовниками, адже це дозволяє запропонувати клієнтам вигідніші умови кредитування у порівнянні зі стандартними програмами. Так, при купівлі нерухомості у котеджному комплексі «Вишневе містечко» ставка кредитування складає 14,5% -15% річних, одноразова комісія при оформленні кредиту – лише 1%, інших комісій і прихованих платежів немає», - повідомив Д. Мусієнко.

«Нам вдалося швидко знайти спільну мову з Піреус Банком завдяки злагодженій роботі його команди і гнучкості у прийнятті рішень. Крім того, Піреус Банк демонструє високі стандарти обслуговування у своїх відділеннях, що є дуже важливим для наших клієнтів», – розповів керівник проекту Вишневе Містечко™ Олег Хома.

Сьогодні Піреус Банк в Україні у співпраці з забудовниками пропонує чотири спеціальних кредитних програми зі зниженими ставками. «У подальшому банк планує збільшувати кількість подібних програм», – запевнив Дмитро Мусієнко.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 56 млрд 600 млн євро і власним капіталом 4 млрд 300 млн євро (станом на 31.03.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – іпотечне кредитування та кредитування бізнесу.

Банк є членом Асоціації українських банків, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», що характеризує здатність банку вчасно і в повному обсязі виплачувати вклади.

«Вишневе Містечко» – респектабельне котеджне містечко клубного типу, розташоване у Бориспільському районі Київської області (с. Вишеньки). Житловий масив складається з 53 котеджів та 12 таунхаусів. Створений із залученням принципу містобудування та поєднує переваги заміського життя та розвиненої інфраструктури міського класу. Містечко збудоване, продається та експлуатується централізовано.

тел./факс: +38(044)495-8888